Over Athena Medical

Athena Medical is een wereldwijd familiebedrijf dat zijn wortels heeft in Noord-Brabant.

Kijk gerust even op de Corporate website voor een indruk van onze Medische Producten

De hoofdvestiging is nog steeds in Nederland maar research & development alsmede de productie van onze hoogwaardige techniek vind sinds 1997 plaats in onze fabrieken in Taiwan met meer dan 200 professionals die steeds werken aan het nog verder perfectioneren van onze producten.

Om onze afnemers steeds de beste kwaliteit te kunnen garanderen staan onze fabrieken onder jaarlijkse controle van keuringsinstituut TUV. Hiermee kunnen we constant blijven voldoen aan de ISO13485 norm voor ontwikkeling en productie van Medische Hulpmiddelen en de ISO9001 kwaliteits norm.

Het verhaal achter de Athena-PBM webshop

Toen de corona uitbraak in China over zijn hoogtepunt heen was en de pandemie Nederland bereikte hebben wij als Nederlands familiebedrijf samen met onze directie in Azie de handen ineen geslagen om de Nederlandse zorg snel van de nodige Persoonlijke Beschermings Middelen te voorzien.

Omdat zowel de zorgsector alsook particulieren onze producten nodig hebben is besloten een aparte webshop in te richten waar ook iedereen terecht kan voor professionele beschermings materialen (PBM).

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zichzelf goed te beschermen en daarvoor van de beste middelen voorzien moet worden.